Partners

 

Boxer Sound Productions

Ben je DJ en wil je je eigen tracks gaan produceren of ben je al producer en wil je je kennis aanvullen op het gebied van Electronic Music Production? Of speel je een instrument en wil je dit gaan opnemen? Check onze Ableton Live Sixpack Training! Wij bieden EMP Sixpack-training op maat, in individuele, duo en groepsvorm.

Design & Development  
Marcel Krijthe DPI-ART

www.boxersoundproductions.nl

 
 

DPI-ART

Webdesign,Webdevelopment en S.E.O optimalisatie. Binnenkort nieuwe site!!

Design & Development  
Marcel Krijthe DPI-ART

www.dpi-art.nl

 
 


Design & Development  
Marcel Krijthe DPI-ART

www.restaurantdeotter.nl
 
 

Rederij De Tijd

Een receptie, zakelijke bijeenkomst, feest, bruiloft, of een andere bijzondere gelegenheid? En dit alles op een unieke locatie; varend op de Vecht op een van onze culinaire partyschepen? Onze gastvrije en vakbekwame scheepscrew neemt u graag alle zorgen uit handen!

Design & Development  
Marcel Krijthe DPI-ART

www.rederijdetijd.nlSound Educaton Nederland

Sound Education is een CRKBO erkende part-time beroepsopleiding tot Audiotechnicus/ Producer. Dit door middel van een zeer compleet lesprogramma, gedoceerd door topdocenten en toegesneden op de hedendaagse eisen die gesteld worden aan het beroep van geluidstechnicus.

www.soundeducation.nl
 

 
 

PC Prof

Kijk rustig rond en zie wat PC Prof voor u kan betekenen.Op deze site kunt u kennis maken met de kernactiviteiten van PC Prof.
 
Opzoek naar een vervangende Batterij of adapter. Nieuwe Computer? 
Kunt u niet vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

 

 

Zoeken

Pasfoto's

Onze fotostudio heeft ook een pasfoto afdeling. Wij maken biometrische pasfoto's voor particulieren, bedrijven en verenigingen. Voor instellingen en bedrijven is pasfotografie op locatie mogelijk, wij beschikken ook over een mobiele studio.

Baby's, peuters, kleuters
De eisen voor baby's, peuters en kleuters (jonger dan zes jaar) zijn niet altijd even makkelijk te handhaven. Neutraal kijken, recht in de camera kijken, of mond gesloten houden, dat wil bij kleintjes vaak niet lukken. De foto's worden daar dan ook niet op afgekeurd. Ook de regels 'ogen op een horizontale lijn', 'hoofd gekanteld' en 'schouders recht' worden minder strak gehanteerd. Moet u uw baby overeind houden, dan mogen uw handen niet in beeld zijn.
Claudia is gespecialiseerd in het maken deze foto's.
 Onze pasfoto's voldoen aan de voor het paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of de U-pas geldende eisen.  Prijs 10,00 euro, voor U-pas houders 8,00 euro!!
 
 Voor een Pasfoto met een glimlach !!
 

Claudia Esser at Work