Flyers

Wij ontwerpen en drukken ook Flyers - snelle - levertijd!!

 

Openingstijden Gemeentekantoor


Openingstijden Centrale Balie Gemeentekantoor Burgerzaken:

U kunt met bijna alle vragen terecht bij de Centrale Balie in het Gemeentekantoor. Of het nu gaat om een bouwvergunning, een paspoort, een uitkering, een vraag over de gemeentelijke belastingen. Wij werken uitsluitend op afspraak.

• Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur
• Woensdag Burgerzaken extra van 17:00 tot 20:00 uur

 

De receptie en de afhaalbalie zijn zonder afspraak geopend, voor bijvoorbeeld het afhalen van bestelde producten als paspoort en rijbewijs.

Een afspraak maken is zo geregeld via www.stichtsevecht.nl/afspraak of telefonisch via het algemene telefoonnummer Tel: 0346 25 40 00.

Openingstijden Claudia Esser

Maandag 09.00 tot 18.00 uur  
Dinsdag 09.00 tot 18.00 uur
Woensdag 09.00 tot 18.00 uur
Donderdag 09.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 09.00 tot 16.30 uur
Zaterdag Fotoshoots op afspraak!!


Wij maken ook Social Media foto's!!

Dit kan zonder een afspraak te maken, de foto's worden direct naar je toe gemaild.
Prijs vanaf 10,00 euro afhankelijk van het aantal foto's.

Zoeken

Pasfoto's

Onze fotostudio heeft ook een pasfoto afdeling. Wij maken biometrische pasfoto's voor particulieren, bedrijven en verenigingen. Voor instellingen en bedrijven is pasfotografie op locatie mogelijk, wij beschikken ook over een mobiele studio.

Baby's, peuters, kleuters
De eisen voor baby's, peuters en kleuters (jonger dan zes jaar) zijn niet altijd even makkelijk te handhaven. Neutraal kijken, recht in de camera kijken, of mond gesloten houden, dat wil bij kleintjes vaak niet lukken. De foto's worden daar dan ook niet op afgekeurd. Ook de regels 'ogen op een horizontale lijn', 'hoofd gekanteld' en 'schouders recht' worden minder strak gehanteerd. Moet u uw baby overeind houden, dan mogen uw handen niet in beeld zijn.
Claudia is gespecialiseerd in het maken deze foto's.
 Onze pasfoto's voldoen aan de voor het paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of de U-pas geldende eisen.  Prijs 10,00 euro, voor U-pas houders 8,00 euro!!
 
 Voor een Pasfoto met een glimlach !!
 

Claudia Esser at Work